Gjestebok

Takk for at du besøker heimesida mi. Skriv ei helsing i gjesteboka ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn eit bilde med helsinga.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Rune Ellingsen, 6. okt, 2012
Hei. Her har du virkelig lagt ned en del arbeid. Selv om jeg er født i 71, har jeg vært borti en god del av tingene som ligger her. I musikk samlingen har jeg det aller meste, og det er jo bare kvalitet alt som ligger på siden. Har også ei rimelig tegneseriesamling. For noen år siden kjøpte jeg en album-samling fra en som heter Arild Fjukstad fra Volda. Det må vel kanskje være deg? Nesten 90 album med bl.a. Buddy Longway, Alaska, Biggles + div. Det er veldig moro med serier og har et rom med 5 bokhyller fulle. Du må ha tatt godt vare på tingene fra oppveksten for å kunne ha så mye utstillt som du har?
Mvh Rune E, Vesterålen.
E-post:
Skrevet av KJWK, 18. okt, 2011
Dette var artige greier. Mye nostalgi, som jeg liker. Veldig bra.
Skrevet av Arvid Vethe, 8. okt, 2011
Likar websida di, ryddig, fin og veldig interresant. Mykje artig og gjenkjennande nostalgi. Hugsar godt sjekkhefteformata Præriebladet og Vill Vest. Sida di er som ei reis tilbake i tida, med glimt her og der frå barndommen min.
Venleg helsing Arvid Vethe, Voss.
E-post:
Skrevet av Ruth, 17. mai, 2011
Hei Arild.
Har mimret litt da jeg så tegneseriene dine :-) Husker de godt, synd jeg ikke tok vare på de! Ser det er lenge siden noen har vært på besøk her, ønsker deg lykke til videre, smiler
Skrevet av steinar horn, 14. apr, 2011
er nostalgikker, når det gjelder vill vest/pr. blad .har nesten alleblad, men mangler pr. blad nr1,2,3. 1957.og 1,2,8 1958. skulle den eller dere vite om noen har noen av disse bladene til salgs er jeg interessert.
E-post:
Skrevet av Ørjan Larsen, 8. feb, 2011
Flott hjemmeside du har laget.Flotte gamle blader i samlingen din! mvh Ø.Larsen
E-post:
Skrevet av Knut Karlsen, 26. sep, 2010
Hei! Flott oversikt over tegneserier. Samler selv på Odd Harrong. I oversikten med julehefter mener jeg Odd Harrong bør komme med med ett hefte utgitt ca. 1940-41 "Blidberg Boka". Ønsker du at jeg sender deg en skann av forsiden?
E-post:
Skrevet av Bente, 30. jun, 2010
Hei.
For ei flott hjemmeside. Takk for titten. Ha ein fin sommer.
Hjemmeside:
Skrevet av Örjan Larsen, 25. mai, 2010
Hei.Dette var en kjempefin hjemmeside,og veldig intressant å se alle bladene du har samlet. Er intressert i illustratørene av bladene. Mange fine tegninger der. Mvh Örjan Larsen.
Skrevet av Nana Rise-Lynum, 14. mai, 2010
Upps - eg skreiv feil namn på heimesida vår.
Nana :-)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Nana Rise.-Lynum, 14. mai, 2010
Takk for hyggeleg telefonsamtale i dag. Deb Nelson Gourley vil ha ALLE Tuss & Troll-framsidene du har. Verken meir eller mindre. :-) Du kan sende alt til meg - min postboks tar store filer. Om du vil skal eg formidle til Deb at ho sender deg alle framsidene ho har av Vangsgutane så kan du sjå om du evt. manglar nokon. Eg er veldig takksam for hjelpa du gir meg og skal sørge for at alle som tar kontakt med Norsk Barneblad om gamle framsider med meir - får beskjed om di nettside. Takksam helsing Nana Rise-Lynum, redaktør Norsk Barneblad
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Lars Vagstad, 23. mar, 2010
Heisann..

Har en utgave av Tor og Truls ved trolltjern, av Torbjørn Weea.
Lurer på om du vet noe om årstall på denne?
Å evnt verdi.
E-post:
Skrevet av Paul Rocks, 21. feb, 2010
Hei Arild...
Gratulerer med en fantastisk side,den er til stor hjelp for flere. Jeg synes den blir bedre og bedre for hver gang jeg en innpå..:-)
Lykke til videre...
mvh Paul Rocks
E-post:
Skrevet av Jon Ove Haugerøy, 20. feb, 2010
Heisann.
Jeg lurer på om du vet om noen oversikt over norsk Tex Willer utgivelser,fom 1971 tom dags dato. Jeg samler ivrig,men leter febrilsk etter en komplett oversikt over utgivelsesoversikt.
Håper du kan hjelpe meg.
Mvh Jon Ove
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Steinar Ådland, 6. okt, 2009
Hallo!
Har vært på leit på nettet etter bilder og litt om ALLE GUTTERS BLAD fra 50-årene med en westernserie som het Carabina Jones, og jeg fant et lite bilde av omslaget på Alle Gutters Blad på siden din! Det virker som dette er det eneste på nettet, så jeg lurer på om det er mulig å få sett noen sider fra innsiden av bladet også? På nettsiden til http://lambiek.net/artists , som er en utrolig vidtfavnende side har de ingenting om Carabina Jones. Merkelig. De har om mange norske tegnere og serier...
Sjøl har jeg to nummer av AGB, nr 30 og 31 fra 1953. AGB hadde serier laget i Italia og var en norsk utgave av bladet IL VITTORIOSO http://annitrenta.blogspot.com/
Så er det mulig å få sett nærmere på Carabina Jones...?
Er det bare egne blader på siden din eller også fra andre innsendere?

Med forventningsfull hilsen,
Steinar Ådland
E-post:

Nyeste kommentarer

23.09 | 00:28

Har alle disse om interesse.

...
23.09 | 00:24

Hei, er du interessert i flere av disse orginale tegningene? Jeg har alle barnas ukeblad fra oppstart noen år fram så har alle disse tegningene å flere for salg

...
19.09 | 19:30

"Lek" hører vel også til denne gruppen?

...
07.08 | 00:33

Hei. Har forsiden og andre siden av cocktail Julen 1951^^

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE